Coaching voor vrouwen rond seksualiteit, liefde en relaties

VITA Sex, Love and Relationship Coach i.o. bij Tantric Institute of Integrated Sexuality, Layla Martin.

Specialisatie:

  • Holistische vrouwelijke seksualiteit

  • Relatiecoaching

Wat verlang jij ten diepste in jouw leven op het vlak van liefde, seks en/of relaties? Jouw verlangen is de leidraad tijdens dit unieke en transformerende coachingtraject.

Ik reik je krachtige tools aan gebaseerd op holistische sex- en relatietherapie vermengd met eeuwenoude wijsheid uit de taoïstische en tantrische tradities. We werken met het bewustzijn van jouw lichaam en de ervaringen die hierin liggen opgeslagen.

Oude patronen en overtuigingen worden aangeraakt en getransformeerd of losgelaten zodat jouw unieke essentie steeds meer zichtbaar wordt. Je leert om je eigen levensenergie in te zetten om de relaties en het (seks)leven van je dromen te creëren.

Tijdens het traject heel en integreer je wat je - vaak onbewust - weerhoudt van voedende intieme relaties en een stromende seksualiteit. Dit zorgt voor diepgaande transformatie in lichaam en geest waardoor je blijvende verandering creëert.

Wat mag je verwachten?
- videocalls of coaching 1 op 1 in mijn praktijk van 75 minuten/sessie
- oefeningen op maat die je helpen om blijvende verandering te creëren bijvoorbeeld transformerende ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen, meditaties, zelfmassage, sexmagie
- tussentijdse e-mail ondersteuning

Tarief?

125 euro per sessie van 90 minuten inclusief gepersonaliseerde oefeningen en tussentijdse opvolging

Pakket: 5 sessies - 575 euro

Pakket: 10 sessies - 1150 euro inclusief mijn online cursus “Ontdek je unieke vrouwelijke flow” ter waarde van 250 euro boordevol video’s en geleide practices om in je vrouw zijn te duiken.

Boek nu

VITA Sex, Love and Relationship Coaching:

  • Heel je seksuele schaamte, angsten en trauma’s. Geef je over en geniet volop van jouw unieke seksuele stroom, alleen of met anderen. Ontdek nieuwe manieren om je seksualiteit als vrouw voluit te beleven en te blijven ontplooien in elke fase van je leven zodat je een intense vervulling ervaart.

  • Leer krachtige tools om jezelf echt lief te hebben, voluit te stralen en van hieruit je droompartner aan te trekken of je relatie te transformeren naar diepe intimiteit, verbinding en vervulling.

  • Begrijp jouw relatie ‘blueprint’ en waarom je steeds dezelfde relaties creëert of moeite hebt om een intieme relatie aan te gaan.

  • Heel de wonden van je hart die je vaak al meedraagt vanuit je opvoeding (liefdesverdriet, eenzaamheid, bindingsangst,…) en laat je liefdesenergie vrijuit stromen.

DSC_5123.jpg

Ik begeleid je met heel mijn hart op weg naar een leven vol authenticiteit, verbinding en sensualiteit.

Contacteer me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten.

Dagmar Cox, Feminine Flow Coach
dagmar@biobalans.be
0032496471068