Lorelei Vrouwenfestival 25 t/m 27 augustus 2017

Van 22 t/m 24 augustus (L1) en van 25 t/m 27 augustus (L2) vindt het Lorelei Vrouwenfestival plaats op een prachtige natuurplek in Zeewolde te Nederland. Een festival vol verbinding, vrouwelijkheid, inspiratie en muziek. Het thema dit jaar is 'De Twee Maria's'. 

Samen met mijn lieve vriendin Susan geef ik dit jaar op Lorelei 2, de weekendeditie, een workshop Contactdans ontmoet SoulCollage® 

Aan de hand van het thema de 2 Maria’s nemen we je mee op een dansreis. Door je lichaam te volgen, kom je in contact met je eigen levensenergie en die van de andere vrouwen. Je natuurlijke levensstroom komt als het ware weer op gang. Deze energie gaan we vastleggen door middel van SoulCollage®, zodat je je steeds kan blijven verbinden met jouw unieke oerstroom.

Op een luchtige manier, met beide voeten op de grond... of heel intens met jezelf en de ander verbonden. Vanuit lichaamsbeleving kom je in het hier en nu en ga je uit je denken. Dans wordt verweven met je eigen creativiteit en vastgelegd op een SoulCollagekaart®. Samen ontdekken we de betekenis van deze kaart voor jou. Op creatieve wijze ontdek en geef je uiting aan je innerlijke wereld. 

Een tastbare herinnering aan het Lorelei festival…

Voor meer informatie over Susan en SoulCollage® kan je terecht op http://www.pieceofsuus.nl/voor-wie-is-soulcollage/

http://www.loreleifestival.nl/