In 1979 heb ik het levenslicht gezien. Samen met mijn man Gert heb ik 2 zonen en een dochter die we zo gezond en natuurlijk mogelijk laten opgroeien.

Mijn passie is het begeleiden van vrouwen in het ontdekken en verkennen van hun natuurlijk ritme en hun levenskracht. Hiervoor gebruik ik beweging, dans, meditatie, creativiteit, massage, de natuur en alles wat het vrouwelijke voedt. Ik ondersteun je om een diep contact te maken met jouw lichaam zodat je vanuit je eigen essentie kan bloeien en in de wereld kan staan.

zwangerschap (4).jpg

Ik heb mijn eigen creatie- en oerkracht voor de eerste keer ten volle mogen ervaren tijdens de bevalling van mijn oudste zoon nu 12 jaar geleden. Ik kon het nog niet benoemen, maar ik wist wel dat ik een inkijk had gekregen in mijn enorme potentieel als vrouw. Het afgelopen decennium heb ik gewijd aan zelfonderzoek en diverse trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en ‘embodiment’ of echt aanwezig zijn in mijn eigen lichaam. Een 3-tal jaar geleden vielen alle puzzelstukjes op hun plek tijdens een retreat met vrouwen. Ik werd ingewijd in de magie van de vrouwelijke levensenergie of 'Shakti'. Samen op weg naar een leven vol genot en vervulling. Elke vrouw op haar eigen tempo en met haar eigen kwaliteiten.

Vanuit deze passie organiseer ik workshops, trainingen en retreats rond lichaamsbewustzijn en vrouwelijkheid. 

Liefs, Dagmar

“Ik ben een liefdevolle stroom uit de bedding van het leven.
Ik hou van mezelf als pure liefde.
Een draaikolk van vredevolle energie.
In overgave zonder remming vrouw.
Puur en absoluut grenzeloos.
Dankbaar voor wie ik ben,
een stralend licht.”
— Dagmar